Hurtigporter

Automatisk lukkende hurtigporter

Vi leverer ulike typer industriporter for både ute- og innendørsbruk. Hurtigporter er dukbaserte, som egner seg for steder hvor det er mye trafikk, og hvor man trenger et åpne- og lukkesystem som fungerer dag ut og dag inn. Disse portene brukes mye i dagligvarebutikker mellom butikk og lager. Med våre automatisk lukkende porter, sørger vi for god trafikkflyt, bedre inneklima og energibesparelse mellom kalde og varme rom.

Vi leverer mange typer hurtigåpnende porter, som omfatter blant annet:


Sensorer og fotoceller for din sikkerhet

Portene vi leverer har integrerte sikkerhetssensorer og fotoceller i karmen, samt i bunnlisten - dette gjør at de er svært sikre, både for fotgjengere og kjøretøy.

Vi er løsningsorientert og dyktige

Vi leverer, monterer og utfører service på det meste innen hurtigporter og klimaskiller. Med vår erfaring og brede kompetanse, har vi opparbeidet et veletablert renommé for vår pålitelige og høye grad av service mot enhver kunde. Ingen oppdrag er for liten og ingen for stor.

Din lokale leverandør av hurtigporter i Vestfold og Buskerud

Hos oss vil du alltid være sikker på at sluttresultatet holder høy kvalitet. Vår målsetting er fornøyde kunder og prosjekter vi kan være stolte av å ha utført.


Kontakt oss for mer informasjon, eller om du er klar for å legge inn en bestilling.Rulleporter

Rulleporter til industribruk
Les mer

Foldeporter

Robuste foldeporter til bruk for industri og landbruk
Les mer

Spiralporter

Mer informasjon kommer snart. Ta kontakt om du har spørsmål om våre spiralporter.
Les mer

Klimaskille

Den ideelle porten for å lagre og industri
Les mer