Lastebrygger

Novodock L 530i & L 550i
Les mer

Værtettinger

Novoseal S 620 - oppblåstbar
Les mer

Lastebrygge og værtetting

Lastebryggen sørger for en jevn og sikker overføring av varen mellom kjøretøyet og lasterampen. Hyppige og store variasjoner av anlegg og kjøretøy gjør at vi er blitt dyktige på å tilpasse og skreddersy gode løsning til dine behov.

Hydrauliske lastebrygger med teleskopleppe

Den innovative og robuste Novodock L 330i & L350 i for lastestyringssystem gir deg direkte styring av lastebryggen, værtettingen og porten, alt sammen i én styringsenhet. Med disse moderne lastesystemene er det ikke lenger nødvendig med separate styringsenheter, da dette nå er integrert for å sørge for å være så brukervennlig som mulig.


NovoSeal S 620 oppblåsbar værtettingen

Novoferm Docking med snap-in konstruksjon beskytter mot vær og vind. De former en perfekt forsegling mellom kjøretøyet og bygningen, og forhindrer energitap og skade på varene. Spesielt gunstig når man skal laste over gods som ikke tåler kulde, som for eksempel blomster. Belgene er laget av PVC eller spesielt smidig Cordura og sørger for en perfekt forsegling. Den har to motorer for en rask og sikker oppblåsing. Ideell til bruk på store og små lagerbeholdninger hvor varene skal lastes gjennom et moderne lastesystem.

Vi leverer lastesystemer til din bedrift

Vi går langt for å være fleksible og løsningsorientert, da det er viktig for oss å avslutte hvert prosjekt med fornøyde kunder og løsninger vi kan være stolte av.

Våre kontorer er i Drammen og Larvik; og vi har kunder i hele Buskerud, Telemark og Vestfold.