Automatisk portåpner

Våre automatiske portløsninger sørger for et smidig og stillegående åpne- og lukkeløp, med bevegelser uten rykk når den åpnes og dempende effekt når den lukkes. Dette skåner port og portåpneren - og naboene blir ikke forstyrret. Vi fører følgende automatiske portåpnere:


Fjernkontrollen med port- og lyskontroll

Det er en svært praktisk løsning som gjør hverdagen enklere og mer komfortabel. Den lille fjernkontrollen er svært brukervennlig, med ett enkelt trykk åpner den enkelt garasjeporten for deg samt å slå på belysningen i oppkjørselen hvis du ønsker det.


Fotoceller og bevegelsessensor

Har du behov for ekstra sikkerhet, kan vi anbefale å installere fotoceller, som uten berøring oppdager bevegelse av personer, dyr og gjenstander. Dette sikrer at ingen blir klemt eller skadet når portene lukkes.

Leverandør av elektronisk portåpner fra Drammen og Larvik

Vi leverer fjernstyrte portløsninger til Buskerud, Telemark og Vestfold, til både privat- og bedriftsmarkedet. Som totalleverandør av fjernstyrte garasjeportåpnere, er vi med deg hele prosessen, fra salg til montering, vedlikehold og service; samt eventuelt reparasjon. På den måten trenger du kun å forholde deg til én leverandør.
Novoferm portåpner

Novoferm portåpner
Les mer

Ditec portåpner

Ditec portåpner leveres i to utgaver; Globe7 som er til porter opp til 7m2 og Globe10 som er til porter på 10m2. Begge har beltedrift og kan leveres med forlengersett.
Les mer