Kontakt

Avdeling Larvik ligger kun 30 sekunder
fra E18 med adresse:
Elveveien 136
3271 Larvik

Telefon (+47) 99 58 22 44
Faks (+47) 33 18 43 53Avdeling Drammen ligger rett ved avkjøringen til Sande Nord med adresse:
Holegata 30
3070 sande i vestfold
Telefon (+47) 99 58 22 44
Faks (+47) 33 18 43 53

Om oss

Port-service Øst er en familiebedrift som ble startet i 1987 av Helge Johannesen. Etterhvert er Jørn Fox, Ståle Schermann og Frode Johannesen kommet til.
Totalt har vi ca 75 års bransjeerfaring.

Vi har nå 14 ansatte som har vært hos oss fra helt nylig til over 15 år. Port-service Øst jobber kontinuerlig for å utvikle sine ansatte og vi er en godkjent opplæringsbedrift som per i dag har 2 lærlinger i vår stab.

I Larvik holder vi til rett ved E18 og har et lager på 1700m2, noe som gjør at vi kan tilby en rask og god service. Port-service øst as har valgt kun solide leverandører i sitt produktspekter, fordi vi vil sikre alle kunder maksimal tilgang på service og vedlikehold for fremtiden. Vi lagerfører også alle slitedeler for våre produkter, slik at vi alltid kan yte service og reparasjoner i løpet av noen timer.

I Drammen har vi også en egen avdeling med lager og sammen med avdelingen i Larvik dekker vi Telemark, Vestfold, Buskerud, Oslo og Akershus.

Litt om våre kunder

Vi har inngått avtale om jevnlig vedlikehold på over 3000 porter per år. Blant de største kundene våre finner vi Nortura/gilde, Bertel og steen, Jotun, Bama, Asko, Postnord og Møller for å nevne noen. Vi har kunder som har 1 port og opp til 200 porter fra oss.

Litt om våre leverandører

Leddheiseporter leveres fra Novoferm og Lindab.
Novoferm er en del av sanwa group som er en av verdens største portleverandører, disse
leverer også lastesystemene og rulleportene vi bruker.

Lindab er en avdeling under Lindab group som har hovedkontor i Sverige, som inneholder ventilasjon og byggplater, disse leverer leddport og lastehus konstruksjoner.

Compact door er vår foldeheisport leverandør og er lokalisert i Holland. Dette er en smart port som kan brukes der hvor man ikke kan ha skinner innover i rommet siden den pakker seg sammen over åpningen. Alle våre leverandører er lokalisert i Europa, med hovedvekt på produksjon i Europa.