Leddport til garasjen


Enten det er til enkeltgarasjer, dobbelgarasjer eller rekkegarasjer - vi leverer de aller fleste modeller etter mål samt spesialtilpassede garasjeporter. Vi tilbyr skreddersydde garasjeløsninger både når det gjelder størrelse, farge, portdesign samt vinduselementer, med samme gode kvalitet.

Er det er vanskelig å vite hvilken modell eller type som passer best for deg? Vi hjelper deg gjerne med personlig rådgivning, og ikke nøl med å ta kontakt for en uforpliktende prat.

Vi fører følgende typer leddporter:

Fordeler med en leddportløsning

De plassbesparende egenskapende er helt klart den fremste fordelen med leddport, da de åpnes loddrett og tar svært liten takplass. Velger du en isolert variant, har du i tillegg en meget energibesparende og sikker løsning.


Automatisk portåpnere med integrete fotoceller for din sikkerhet

Alle våre leddporter kan utstyres med automatisk portåpnere. En svært praktisk og behagelig løsning som er ment for å gi deg økt komfort. Det gir også en økt sikkerhet da det minimerer sjansen for klemfare.

Montering, service og vedlikehold til Buskerud, Telemark og Vestfold

Vi monterer portløsningen for deg og sikrer at det blir utført etter gjeldende forskrifter. Samtidig tilbyr vi våre kunder en serviceavtale for å unngå unødig stans og slitasje av garasjeporten. Her kan du lese mer om denne avtalen.
Novoferm ISO 20/45

Siden Novoferm-portene ikke vipper ut, er de svært praktiske og plassbesparende. Dette gjør den utmerket for trange gårdstun eller andre steder med liten plass. Gummiprofi...
Les mer

Grandal

Grandal har to typer porter å velge imellom; Treport og stålport. Stålporten har 40mm tykke portelementer som sørger for god isolering og en solid gummitetning mellom ledd...
Les mer