Derfor valgte Stian garasjeport fra Port-Service Øst

Stian og familien bygde en helt ny garasje til familiens enebolig i Nevlunghavn. Den nye garasjen henger sammen med huset, og har takterrasse på toppen. Stian hadde fått levert garasjeport fra Port-Service Øst tidligere, og det var helt naturlig å velge samme leverandør igjen. 

– Dette er den andre porten jeg får levert, og jeg er like fornøyd. Jeg jobber som snekker og pleier å anbefale Port-Service Øst til de kundene som har behov for nye porter. Både jeg og alle kundene mine er fornøyde, mye fordi de gir så god service. Dessuten er det bare én telefon, så kan de være der på et kvarter om noe skulle skje. Den tryggheten er viktig, forteller han. 

Høy isolasjonsverdi og mange valgmuligheter

Han var godt kjent med Port-Service Østs utvalg på forhånd, og hadde en klar mening rundt hva slags garasjeport han trengte. Stians garasje er isolert og oppvarmet, og det var derfor viktig at den nye porten kunne holde på varmen. 

– Jeg valgte porten min fordi den er av høy kvalitet, men også på grunn av U-verdien på porten. Den er helt tett, og slipper ikke ut noe varme. I tillegg har den sidemontert motor, som gjør at jeg slipper å ha alt i taket. Porten jeg hadde i min tidligere bolig hadde vinduer, men det trengte vi ikke nå. 

Valget falt på Novoferm ISO45, som har ekstra høy isolasjonsverdi og kommer i alle mulige farger. 

– Jeg skal være ærlig på at design ikke var spesielt viktig for meg, men det var viktig at porten kunne fåes i alle farger. Vi har valgt samme gråfarge som vi har på ytterdøren, og vi har valgt struktur og hel plank. Det er veldig bra at de kan levere porter i alle bredder og høyder. Selv om det finnes standardmål, kan man få absolutt alt levert, forteller han.  

Appstyring på porten gir bedre nattesøvn

Det Stian kanskje er aller mest fornøyd med, er appstyringen som åpner og lukker porten. 

– De fleste velger jo appstyring nå, og det aller beste med det er at jeg kan sjekke om porten er lukket før jeg legger meg. Det er inngang til huset via garasjen, og jeg ser ikke porten fra huset, så det å kunne sjekke at porten faktisk er lukket og låst, gir en stor trygghet. Appen som porten åpnes med, kan også brukes til en rekke andre smarthus-funksjoner. 

– Med appen kan jeg gi tilgang til de som trenger det, og man kan samle mange ting i appen. For eksempel har vi varmekabler foran inngangspartiet, som jeg kan styre fra samme app. Det er helt genialt, forteller han. 

Best på pris, service og kvalitet

Hovedgrunnen til at valget igjen falt på Port-Service Øst, er den gode servicen. 

– Det er rett og slett servicen jeg setter pris på. Den gode servicen, prisen og kvaliteten. De tre tingene der er de best på, og jeg er kjempefornøyd med den nye porten min, avslutter han. 

Trenger du en ny garasjeport til din bolig? Kontakt oss, og vi hjelper deg gladelig gjennom prosessen.

Relaterte artikler

Ny garasjeport? Dette bør du tenke på

Enten du skal bygge ny garasje eller pusse opp din gamle, er det et par ting det er lurt å tenke på før innkjøp av ny garasjeport. I denne artikkelen minner vi deg på hvilke ting det er smart å ta i betraktning.

Hvordan frikoble garasjeporten

Ved strømbrudd eller motorfeil er frikobling viktig for å kunne åpne garasjeporten. Heldigvis er dette veldig lettvint med våre motorer fra Novoferm.

Denne nettsiden bruker cookies

Cookies hjelper oss med å forbere nettstedet vårt ved å samle inn og rapportere informasjon om bruken av den.