Søk
Close this search box.

Ny garasjeport? Dette bør du tenke på

Bygge helt ny garasje? Ikke gå på denne dyre feilen

Mange setter i gang med å bygge en helt ny garasje uten å tenke på størrelsen på åpningen til garasjeporten. Det kan gjøre jobben dyrere enn planlagt. Garasjeporter produseres i standardstørrelser, og spesialtilpasninger kan koste ekstra. Det aller enkleste er å slå på tråden til oss i Port-Service Øst allerede i planleggingsfasen, og vi vil gi deg gode tips og råd til hvordan du får drømmegarasjen til en riktig pris. 

Ved å ta hensyn til ting som overhøyde og bredde på garasjen før du setter i gang med byggingen, slipper du å betale ekstra for spesiallaget garasjeport.

Tenk estetikk ved valg av garasjeport

Garasjen trenger ikke være en separat del av boligen, men snarere et supplement til huset ditt. Mange av våre kunder etterspør farger og overflater som matcher eksisterende bolig. 

Vi kan levere garasjeporter i et stort antall type utførelser, overflater, farger og mønstre. Vi har også et bredt utvalg vinduer, ledlys og andre typer ekstra tilbehør. 

Vi tilbyr to ulike leddheisporter fra Novoferm, ISO20 og ISO45. ISO20 er standardporter med en del valgmuligheter, mens ISO45 gir deg tilnærmet uendelige valgmuligheter. 

Se alle design-muligheter du har for ISO20 her, og ISO45 her

Hva slags portåpner og ekstratilbehør ønsker du? 

Alle våre automatiske portløsninger sørger for smidig og stillegående åpning og lukking. Vi fører automatiske portåpnere fra Novoferm. For nye porter fra Novoferm leverer vi sidemonterte motorer. For porter som ikke er fra Novoferm, leverer vi takmonterte motorer.

Hvordan du ønsker å åpne selve porten er helt opp til deg. Vi tilbyr app-styring, fjernkontroll og kodetastatur, eller håndtak dersom du ønsker en manuell port. Vi tilbyr også bevegelsessensorer om du ønsker ekstra høy sikkerhet. 

Både når det gjelder tilbehør og garasjeporter fikser vi hele jobben helt fra montering til service og eventuelle reparasjoner, slik at du bare trenger å forholde deg til én leverandør. 

Se vårt ekstrautstyr her

Skal du bytte ut en gammel garasjeport? Ny garasjeport gir deg mer plass

Det å bytte ut den gamle garasjeporten vil gi deg en oppgradering av fasaden og funksjonaliteten. Du kan også få mer plass til innkjøring. Nyere garasjeporter har mer kompakte beslag, og tar mindre plass. Dagens biler er også større enn de var før, så dersom du synes det er knapt med plass, kan det være verdt en ny løsning. 

Vi hjelper gledelig til med demontering og bortkjøring av gammel garasjeport. 

Har du andre måter å komme deg inn i garasjen på? 

Dersom du ikke har andre måter å komme deg inn i garasjen på enn gjennom porten, lønner det seg å få montert en utvendig frikobling i tilfelle strømmen skulle gå. 

Her kan du se en video av hvordan utvendig frikobling fungerer

Velg en kvalitetsleverandør av garasjeport

I Port-Service Øst har vi håndplukket solide leverandører i hvert produktspekter for at alle våre kunder skal ha tilgang på service og vedlikehold i fremtiden. Vi stiller høye krav til alle våre leverandører, og alle er lokalisert i Europa. 

Vi lagerfører alle slitedeler, slik at vi på få timer kan yte god service og utføre reparasjoner. Vi tilbyr også reparasjon og service på garasjeporter som ikke er levert av oss. 

Port-Service Øst tilbyr garasjeporter fra følgende produsenter: 

Novoferm og Grandal Garasjeporter

Én ting du ikke trenger å tenke på

Avslutningsvis kan vi nevne den ene tingen du ikke trenger å tenke på, nemlig å ha masse plass i taket, da Novoferm portene vi leverer har sidemontert motor. Alle våre garasjeporter kan leveres med lav overhøyde, helt ned til 125mm. 

De aller fleste kundene våre blir positivt overrasket over hvor lite plass garasjeportene fra Port-Service Øst tar når de ser den ferdig montert. 

Ta en prat med oss for å få gode tips til din nye garasje

Vi hjelper kunder med nye garasjeporter og tilbehør hver eneste dag. Ta kontakt med oss for et skreddersydd tilbud. 

Relaterte artikler

Hvordan frikoble garasjeporten

Ved strømbrudd eller motorfeil er frikobling viktig for å kunne åpne garasjeporten. Heldigvis er dette veldig lettvint med våre motorer fra Novoferm.

Denne nettsiden bruker cookies

Cookies hjelper oss med å forbere nettstedet vårt ved å samle inn og rapportere informasjon om bruken av den.