Om oss

Port-Service Øst har levert kvalitet i over 30 år

Port-Service Øst er en familiebedrift som ble startet i 1987 av Helge Johannesen. Etter hvert er Jørn Fox, Ståle Schermann og Frode Johannesen kommet til. Totalt har vi ca. 75 års bransjeerfaring.

Vi har nå 25 ansatte som har vært hos oss fra helt nylig til over 15 år. Port-service Øst jobber kontinuerlig for å utvikle sine ansatte og vi er en godkjent opplæringsbedrift. 

Avdeling Larvik

I Larvik holder vi til rett ved E18 og har et lager på 1700 m2, noe som gjør at vi kan tilby en rask og god service.

Port-Service Øst AS har valgt kun solide leverandører i sitt produktspekter, fordi vi vil sikre alle kunder maksimal tilgang på service og vedlikehold for fremtiden. Vi lagerfører også alle slitedeler for våre produkter, slik at vi alltid kan yte service og reparasjoner i løpet av noen timer.

Avdeling Drammen

I Drammen har vi også en egen avdeling med lager og sammen med avdelingen i Larvik dekker vi Telemark, Vestfold, Buskerud, Oslo og Akershus.

Våre kunder

Vi har kunder med 1 port, og opp til 200 porter fra Port-Service Øst, og med stolthet vi kan si at alle er like viktig for oss. Vi har inngått avtale om jevnlig vedlikehold på over 3000 porter per år. Blant de største kundene våre finner vi Nortura/Gilde, Jotun, Bertel O. Steen, Bama, Volmax, Bil-Service, Asko og PostNord for å nevne noen.

Våre kunder har stor verdi for oss. Av denne grunn takker vi dem for tilliten de har gitt oss gjennom alle årene.

Våre hovedleverandører

Våre leverandører er solide aktører som har etablerte produkter i markedet. Vi leverer produkter av høy kvalitet, og stiller derfor strenge krav til dem. Alle er lokalisert i Europa, med hovedvekt på europeiske produksjon.

Vi er stolte av å kunne tilby varer fra følgende produsenter:

Novoferm, Lindab, Prido, Efaflex, Metacon, Olar Portconsult, Grandal Garasjeporter, Nice, Ditec Entrematic.
Denne nettsiden bruker cookies

Cookies hjelper oss med å forbere nettstedet vårt ved å samle inn og rapportere informasjon om bruken av den.