Søk
Close this search box.

Slik bytter du batteri på Novoferm fjernkontrollen


Garasjeporten din fra Novoferm er ment å vare mange år. Derfor må man innimellom bytte batteri på fjernkontrollen. Lær hvordan du enkelt kan gjøre dette selv her.

Skifte batteri på Novoferm fjernkontrollen

Dytt den blanke rammen nederst på fjernkontrollen for å ta av dekselet.
Vipp av det lillebatteridekselet nederst på fjernkontrollen, og bruk så en fyrstikk eller lignende for å dytte batteriet ut fra siden av fjernkontrollen. En binders kan også benyttes, men dette kan være litt vanskeligere da den er litt tynn.
Ta ut det brukte batteriet, og sett inn et nytt samme vei. Her benyttes ett 3V CR2032 batteri. Pass på at batteriet sitter ordentlig på plass. Test gjerne fjernkontrollen før du setter dekslene tilbake på plass.
Plasser det lille batteridekselet over åpningen til batteriet. Dette skal sitte godt, dersom det sitter løst kan du prøve å sette det andre veien. Plasser fronten av fjernkontrollen inn i rammen først, før du trykker bunnen tilbake på plass.

Fjernkontrollen er nå klar til bruk.

Se her også en video av hvordan du bytter batteri på Novoferm fjernkontrollen:

Les også: Ny Novoferm fjernkontroll? Slik koder du den

Trenger du ny Novoferm fjernkontroll? Se den i nettbutikken vår eller les mer om utstyr til garasjeport her.


Relaterte artikler

Ny garasjeport? Dette bør du tenke på

Enten du skal bygge ny garasje eller pusse opp din gamle, er det et par ting det er lurt å tenke på før innkjøp av ny garasjeport. I denne artikkelen minner vi deg på hvilke ting det er smart å ta i betraktning.

Hvordan frikoble garasjeporten

Ved strømbrudd eller motorfeil er frikobling viktig for å kunne åpne garasjeporten. Heldigvis er dette veldig lettvint med våre motorer fra Novoferm.

Denne nettsiden bruker cookies

Cookies hjelper oss med å forbere nettstedet vårt ved å samle inn og rapportere informasjon om bruken av den.