Isolert garasjeport – Unngå fukt og skade

Isolert garasjeport - Bred plank

Dersom du varmer opp garasjen på vinterstid, anbefales det å benytte en isolert garasjeport. Ikke bare holder du kulden ute, men du øker mulighetene for å holde garasjen fri for fukt. Det forutsetter at garasjen har god ventilasjon.

Hos Port-Service Øst finner du kvalitetsprodukter fra anerkjente produsenter. Hos oss skal du kunne stille forventninger til våre produkter. Våre isolerte garasjeporter er moderne og har godt design, og kan tilpasses dine behov. Vi er det naturlige alternativet for deg som holder til i Vestfold, Telemark og Buskerud.

Våre isolerte garasjeporter er fylt med varmeisolerende hardt PUR-skum, og er ekstra stillegående.  Den fleksible leppen tetter mellom delene ved dårlig vær og lave temperaturer, og forhindrer dermed både varmetap og støvinntregning.

Vi leverer

Novoferm ISO45

Særdeles lettkjørt med lang levetid og god stabilitet takket være ekstremt vridningsstiv, robust konstruksjon. Kommer i mange utførelser og farger, og tilbyr optimal komfort, funksjonalitet og maksimal plassutnyttelse i og foran din garasje. Kan leveres i bredde opp til 5.5 meter. Les mer om Novoferm ISO45 her!

Novoferm ISO70

Om ønske om enda bedre u-verdi kan vi også levere ISO70 – Med en total tykkelse på 70 mm i kombinasjon med leddportens stive skumkjerne sørger ISO70 for høy u-verdi, og for ekstra god isolasjon. Passer utmerket for proffmarkedet, og privatboliger med spesielle behov for isolert garasjeport.

Les mer i brosjyren

Kontakt oss for tilbud

Ønsker du mer informasjon om våre isolerte garasjeporter?
Ta kontakt med oss så hjelper vi deg å finne den perfekte løsningen for din garasje.

Relaterte artikler

Ny garasjeport? Dette bør du tenke på

Enten du skal bygge ny garasje eller pusse opp din gamle, er det et par ting det er lurt å tenke på før innkjøp av ny garasjeport. I denne artikkelen minner vi deg på hvilke ting det er smart å ta i betraktning.

Hvordan frikoble garasjeporten

Ved strømbrudd eller motorfeil er frikobling viktig for å kunne åpne garasjeporten. Heldigvis er dette veldig lettvint med våre motorer fra Novoferm.

Denne nettsiden bruker cookies

Cookies hjelper oss med å forbere nettstedet vårt ved å samle inn og rapportere informasjon om bruken av den.