Søk
Close this search box.

Veibommer som sikrer hyttefeltet


I Norge er det veldig populært med hytte, og mange bruker dette som et sted å koble av og la hverdagsstress og bekymringer bli igjen hjemme. Med sikre og stabile veibommer slipper man å bekymre deg for veitilgang til hytta når en ikke er der.

Sikker sperring av hytteområdet

En veibom er en trygg og effektiv måte å stoppe andre trafikanter fra å nå hytteområdet. Med autolukke garanterer man også at bommen lukker seg etter inn- eller utkjøring. Det er også veldig populært med autoåpne, slik at gjester problemfritt kommer seg ut igjen. Her blir det brukt en bakkesløyfedetektor som registrerer når bilen nærmer seg på innsiden av området og åpner bommen automatisk.

Bakkesløyfe kan også brukes som ekstra sikkerhet for autolukke. Denne vil garantere at bommen ikke lukker seg mens bilen står under. Fotoceller kan også brukes, men disse er mer utsatt for frost og snø.

Flere muligheter ved betjening

Det finnes mange betjeningsmuligheter for sikker tilgang til hytteområdet, inkludert fjernkontroll, nøkkel, kodetastatur og mye mer. Etter vår erfaring her i Port-Service Øst, er GSM sentralen det mest populære og brukervennlige alternativet. Denne lar deg ringe til bommen for å åpne den, og den reagerer kun på registrerte telefonnummer.

En annen positiv side med GSM sentralen, er at ved forespørsel kan vi gi tilgang til nødetatene. Denne løsningen har vi levert på blant annet Sandvika vel, hvor det er betryggende å vite at nødetatene alltid har tilgang dersom det skulle oppstå et uhell.

Bommer som er tilpasset et nordisk klima

Norske forhold kan være svært krevende, og det er derfor viktig med en bom som tåler mye vær og vind, samt kalde norske vintre. Det er viktig for oss i Port-Service at bommene vi leverer fungerer som de skal, uansett vær, og vi stiller derfor strenge krav til våre produsenter.

Veibommer fra Port-Service Øst

Port-Service Øst leverer bommer fra Nice og Ditec. Disse blir levert med lakkert kasse, og har flere muligheter ved størrelse, design, lys, motor og mer. Vi stiller også alltid opp på kort varsel dersom det skulle oppstå et problem med noen av våre produkter. 

Ønsker du mer informasjon? Kontakt oss i dag for en hyggelig prat!

Relaterte artikler

Ny garasjeport? Dette bør du tenke på

Enten du skal bygge ny garasje eller pusse opp din gamle, er det et par ting det er lurt å tenke på før innkjøp av ny garasjeport. I denne artikkelen minner vi deg på hvilke ting det er smart å ta i betraktning.

Hvordan frikoble garasjeporten

Ved strømbrudd eller motorfeil er frikobling viktig for å kunne åpne garasjeporten. Heldigvis er dette veldig lettvint med våre motorer fra Novoferm.

Denne nettsiden bruker cookies

Cookies hjelper oss med å forbere nettstedet vårt ved å samle inn og rapportere informasjon om bruken av den.