Søk
Close this search box.

5 gode grunner til å velge port-service øst som din portleverandør 

Vi i Port-Service Øst har alltid gjort vårt ytterste for å gi best mulig service til våre kunder. Derfor forsøker vi alltid å ha tilgjengelig produkter og tjenester som kommer deg som kunde til gode. Les her hva vi tenker gjør oss til en av de beste på markedet. 

 1. Kun solide leverandører 

For oss er det viktig at produktene vi leverer er av god kvalitet, med fokus på sikkerhet. De aller fleste av portene våre har vi levert i mange år, så vi vet at vi kan stole på at du som kunde vil bli fornøyd med resultatet. 

 2. Vi kommer alltid på befaring 

For å sikre oss om at løsningen du ønsker er mulig å benytte hos deg, kontrollerer vi alltid mål og forhold før en bestilling. Vi stiller oss derfor også ansvarlig for at porten kan monteres på en forsvarlig måte.

 3. Alt på ett sted 

Vi selger ikke bare porter. Vi utfører også montasje, etterjusteringer og eventuelle reparasjoner. Derfor trenger du kun å forholde deg til en leverandør. 

 4. Service på kort varsel 

Vi har lager med reservedeler til våre produkter i både Larvik og Drammen, slik at vi kan stille opp på kort varsel dersom du skulle trenge hjelp med porten din.  

 5. Faste serviceavtaler 

Vi tilbyr også faste serviceavtaler for de som ønsker dette, fra én til flere ganger i året, alt etter ditt behov. Med jevnlig sjekk har vi også oversikt over portens tilstand, som hjelper oss å gi deg den beste servicen vi kan. 

 Les også: Hvorfor velge serviceavtale hos Port-Service Øst 

Vi har et stort utvalg av produkter til både privat og industri. Kontakt oss i dag for et uforpliktende tilbud!

Bred plank port
lasterampe

Relaterte artikler

Ny garasjeport? Dette bør du tenke på

Enten du skal bygge ny garasje eller pusse opp din gamle, er det et par ting det er lurt å tenke på før innkjøp av ny garasjeport. I denne artikkelen minner vi deg på hvilke ting det er smart å ta i betraktning.

Hvordan frikoble garasjeporten

Ved strømbrudd eller motorfeil er frikobling viktig for å kunne åpne garasjeporten. Heldigvis er dette veldig lettvint med våre motorer fra Novoferm.

Denne nettsiden bruker cookies

Cookies hjelper oss med å forbere nettstedet vårt ved å samle inn og rapportere informasjon om bruken av den.