Søk
Close this search box.

Port-Service Øst leverer porter og service til Hans Gaarder AS

Hans Gaarder Eiendom AS designer, bygger og utvikler næringseiendommer i Vestfold. Totalt er bygningsmassen på til sammen 40.000 kvadratmeter, og de driver selv forvaltning, drift og vedlikehold på alle eiendommene. 

Jan Erik Holhjem er teknisk sjef i Hans Gaarder Eiendom AS, og har et tett samarbeid med Port-Service Øst. De har fått levert omtrent 60 porter i Larvik og Sandefjord, og har serviceavtaler på alle sammen. 

I sin portefølje har Hans Gaarder Eiendom AS en rekke ulike industribygg med ulike behov. Blant annet eier de lokalene til byggevareforretninger som Montér, Optimera Proff og Megaflis, ambulansestasjonen i Larvik samt ulike typer kontorbygg. 

Ulike bygg krever ulike porter, og fra Port-Service Øst har de fått levert blant annet leddheisporter, hurtigporter, dukporter og rullegitter. 

Kvalitet og driftssikkerhet er viktig i valg av leverandør

– Vi har fått utført installasjon av nyanlegg og får oppfølging og service på alle eksisterende anlegg. Det viktigste for oss når vi velger samarbeidspartner er kvalitet og driftssikkerhet, oppfølging, god service og rask responstid, forteller Holhjem. 

Holhjem opplever at han får god rådgivning og gode tips fra Port-Service Øst når de trenger nye produkter. De vel 60 portene de har fått levert har nådd opp til forventningene.

– Vi er veldig fornøyde med produktene vi har på våre bygg, forteller han. 

Serviceavtale øker driftssikkerheten 

Hans Gaarder Eiendom AS har valgt å inngå serviceavtale på alle sine produkter levert av Port-Service Øst. 

– Det er viktig for oss at leverandøren av produktet er de som server produktet, det er oftest de som kjenner produktet sitt best. I dette tilfellet stemmer dette godt, forteller han. 

Port-Service Øst tilbyr jevnlig tilsyn og service av alle porter. Dette forebygger driftsstans og slitasje på produktene. 

– En serviceavtale underletter for oss i hverdagen. Det øker driftssikkerheten både for oss og leietakerne våre. Vi kan være trygge på at installasjonene fungerer og er trygge å bruke til enhver tid. 

På spørsmål om han kan anbefale Port-Service Øst videre til andre, svarer han: 

– Fra vår erfaring med Port-Service kan vi absolutt anbefale dem til andre. 

Relaterte artikler

Ny garasjeport? Dette bør du tenke på

Enten du skal bygge ny garasje eller pusse opp din gamle, er det et par ting det er lurt å tenke på før innkjøp av ny garasjeport. I denne artikkelen minner vi deg på hvilke ting det er smart å ta i betraktning.

Hvordan frikoble garasjeporten

Ved strømbrudd eller motorfeil er frikobling viktig for å kunne åpne garasjeporten. Heldigvis er dette veldig lettvint med våre motorer fra Novoferm.

Denne nettsiden bruker cookies

Cookies hjelper oss med å forbere nettstedet vårt ved å samle inn og rapportere informasjon om bruken av den.