Søk
Close this search box.

Tenk kvalitet i valg av sikkerhetsprodukter

Alle virksomheter må beskytte sine lokaler, verdier og menneskene som ferdes der. Det stilles strenge krav til kvalitet på sikkerhetsprodukter, og det er viktig å undersøke at produktene har riktig kvalitetsmerking og er i stand til å utføre sine livsviktige funksjoner. 

Som kvalitetsleverandør av sikkerhetsprodukter til industrien, har Port-Service Øst mange nyttige tips og anbefalinger. Vi leverer og har god kunnskap om alt fra brannporter og -gardiner, sikkerhetsgitter, bommer og grinder. 

Brannporter og branngardiner 

Novoslide brannskyveport

Det finnes mange muligheter og løsninger ved valg av brannsikre produkter. 

Dersom du har god sideplass, er brannskyveporten den mest populære løsningen. Denne har også mange muligheter tilpasset hvilke brannkrav man har, og trenger heller ikke noe særlig overhøyde. Har du mindre sideplass, kan vi anbefale en brannsikker rulleport, leddheiseport eller branngardin

Branngardinen passer godt til steder med begrenset installasjonsplass, og er ideell på steder som sykehus, offentlige bygg, kjøpesentre og industrilokaler. Gardinen lukkes automatisk dersom brannalarmen går, og man kan montere et nødbatteri slik at den fungerer ved strømbrudd. Branngardinen kan tilpasses med ulike typer operasjonsenheter som røyk- og temperaturdetektor, nøkkelbryter og alarmsystem. 

Branndører forsinker brannutviklingen

En branndør er en av de viktigste sikkerhetsproduktene i et bygg. De sikrer trygg evakuering, og er med på å forsinke flammenes utvikling. De forhindrer flammer og røyk fra å spre seg videre i bygget, og kan stoppe brann mellom rom og etasjer. 

Dørene passer alt fra nærings- og industrilokaler, parkeringskjellere, offentlige bygninger og leilighetskompleks. 

Vi leverer ulike branndører fra kvalitetsprodusentene Novoferm og Robust: Elite+ branndør og Metall Elite+ branndør, Robust branndør og Robust sikkerhetsdør

Innbruddssikring for lokaler der folk ferdes etter stengetid

På kjøpesentre, i kantiner, kiosker og andre «åpne» lokaler hvor det ferdes mennesker etter stengetid, trenger man egne sikkerhetsprodukter. Sikkerhetsgitter, også kalt rullegitter, er en god løsning der deler av lokalene er åpne. De kan brukes over en disk, eller for å stenge av hele vegger. De må også være enkle å betjene, slik at man enkelt kan åpne og stenge etter behov. 

Våre sikkerhetsgitter leveres med hull, tett sjalusi eller perforert rullegitter, og betjenes enkelt med nøkkelbryter. 

Her kan du lese mer om våre sikkerhetsgitter. Vi både prosjekterer, leverer, monterer og utfører service. 

Grind- og bomstyring for kontrollert adgang

For områder som krever økt sikkerhet kan grind og bom være en god løsning. Vi leverer bommer og grinder som egner seg svært godt til både hytte- og industriområder. 

Mange hyttefelt og private veier krever bom for å begrense adgang, eller for å kunne ta avgift. For åpning og lukking av bom eller grind, tilbyr vi blant annet nøkkel, fjernkontroll, kodetastatur, GSM sentral og mer. Med en GSM sentral kan man betjene utstyret ved å ringe til det. Dette er en veldig populær løsning.

Våre bommer og grinder krever lite vedlikehold, har en holdbar overflate og tåler all slags vær, og passer dermed perfekt både på fjellet og i skogen. 

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud på brann- og sikkerhetsprodukter til dine lokaler

Alltid service på dagen

Alle våre kunder kan være trygge på raskt oppmøte dersom noe skulle skje med noen av produktene levert fra oss. Vi lagerfører alle slitedeler slik at vi på kort varsel kan kan utføre god service og reparasjon. 

Vi utfører også reparasjoner og service på porter fra andre leverandører. Skulle man ønske en vedlikeholdsavtale eller en vanlig service, kan du alltid nå oss på 995 82 244.

Vi etterstreber å levere markedets beste service

Vi i Port-Service Øst gjør vårt ytterste for å løse enhver utfordring våre kunder måtte ha, og vi etterstreber å levere den beste servicen på markedet til enhver tid. 

Vi har mange store aktører som har serviceavtale hos oss, blant annet Nortura (Gilde), Jotun, Bertel O. Steen, Bama, Asko og Postnord. 

Kontakt oss dersom du har behov for service.

Relaterte artikler

Ny garasjeport? Dette bør du tenke på

Enten du skal bygge ny garasje eller pusse opp din gamle, er det et par ting det er lurt å tenke på før innkjøp av ny garasjeport. I denne artikkelen minner vi deg på hvilke ting det er smart å ta i betraktning.

Hvordan frikoble garasjeporten

Ved strømbrudd eller motorfeil er frikobling viktig for å kunne åpne garasjeporten. Heldigvis er dette veldig lettvint med våre motorer fra Novoferm.

Denne nettsiden bruker cookies

Cookies hjelper oss med å forbere nettstedet vårt ved å samle inn og rapportere informasjon om bruken av den.