Søk
Close this search box.

Hurtigporten sparer kostnadene og øker effektiviteten


Høy driftshastighet

Det mest kjente med hurtigporten er den høye driftshastigheten. Dette skaper bedre flyt og effektivitet på arbeidsplassen, da man raskere kan flytte seg gjennom adskilte lokaler. Den korte åpne- og lukketiden opprettholder også romtemperatur og hygiene, da kritiske rom holdes mer adskilt.

Lavere strøm- og driftskostnader

En av de største fordelene med hurtigporten er hvor mye kostnader den sparer på langsikt. Hyppig bruk kan potensielt føre til store energitap og høye strømregninger, spesielt i lokaler der det er høye temperaturforskjeller mellom rommene. Bruker du en hurtigport i slike tilfeller holder du energikostnadene til et minimum.

Dette gjelder også for industrier som krever hurtig tilgang ut og inn fra bygget, ved for eksempel rask lossing av varer. Her vil en vanlig leddheiseport slippe inn mye kulde og kaste bort verdifull tid. Dette kan løses ved å sette inn en hurtigport på utsiden, som vi i Port-Service har levert flere steder, blant annet Coop Bærum, Gilde, Aasheim Kjøtt og mange flere.

Les også: Riktig port og tilbehør gjør arbeidshverdagen enklere

Bedre holdbarhet og selvreparerende duk

Hurtigporten er bygd for å tåle et stort antall åpninger daglig, og tåler derfor mye mer enn andre porter som vil kreve hyppigere utskiftning av slitedeler. Port-Service Øst leverer også hurtigporter med selvreparerende duk, hvor det ikke vil være nødvendig med store reparasjonskostnader ved blant annet en påkjørsel.

En selvreparerende duk føres automatisk tilbake i skinnene ved påkjenning. Dette systemet sikrer høy driftsstabilitet og lave omkostninger, og er er svært nyttig dersom et uhell skulle skje. En slik port er et valg for langsiktige fordeler som vil vare mange år. Kjøper du i tillegg en god serviceavtale med utvidet garanti, vil porten vare enda lenger.

Vi utfører service på alle typer porter. Kontakt oss for tilbud på serviceavtale. 

Mange muligheter

Port-Service Øst leverer hurtigporter fra MBM og Novoferm. Disse har et stort utvalg muligheter ved design og drift, blant annet farger, vinduer, rammer, størrelser og tykkelser. Hurtigporten kan i tillegg leveres med et stort utvalg åpnemekanismer, tilpasset hvert behov i ulike lokaler og daglig drift.

Vi i Port-Service Øst leverer hurtigporter til mange bruksområder; blant annet produksjonshaller, matvarebutikker, lagerbygninger, og andre virksomheter som har ønske eller behov for egenskapene en hurtigport tilbyr.

Hurtigporten er ekstremt fleksibel, den tar veldig liten plass i rommet, krever lite overhøyde og ingen romdybde. Med alle fordelene hurtigporten tilbyr gir den ekstremt høy verdi til sluttbrukeren.

Ønsker du mer informasjon? Kontakt oss for en hyggelig prat! 

Relaterte artikler

Ny garasjeport? Dette bør du tenke på

Enten du skal bygge ny garasje eller pusse opp din gamle, er det et par ting det er lurt å tenke på før innkjøp av ny garasjeport. I denne artikkelen minner vi deg på hvilke ting det er smart å ta i betraktning.

Hvordan frikoble garasjeporten

Ved strømbrudd eller motorfeil er frikobling viktig for å kunne åpne garasjeporten. Heldigvis er dette veldig lettvint med våre motorer fra Novoferm.

Denne nettsiden bruker cookies

Cookies hjelper oss med å forbere nettstedet vårt ved å samle inn og rapportere informasjon om bruken av den.