HSI – En raskere leddheiseport


Kombinerer fordelene med hurtigporten og leddheiseporten

En rask åpne og lukketid er noe en hurtigport er veldig kjent for. Med HSI tilleggsutstyret vil leddheiseporten også få de samme godene dette medfører. Det vil si lavere strøm- og driftskostnader, da en effektiv åpne- og lukketid holder bedre på varme og kulde i lokalet. Personell og kjøretøy kan også raskere flytte seg mellom adskilte lokaler.

I tillegg til godene du får med en hurtigport, beholder du også godene til leddheiseporten. Blant annet stor vindstyrke, høy isolering og tetthet, innbruddssikring samt høy driftstabilitet også under vindpåvirkning. Leddheiseporten har også flere muligheter ved utførelse, farger, vinduer og mer.

Spesialtilpasset et hyppig bruk

En høyere isolasjonsverdi holder bedre på romtemperatur når porten er lukket, men med HSI løsningen holder porten også bedre på varme og kulde selv når porten er i mye bruk. I tillegg kan det også monteres oppgraderte fjærer og løpehjul tilpasset det daglige bruket. Dette gjør leddheiseporten med HSI utstyret svært godt egnet til hyppig bruk.

Porten blir også programmert slik at maks hastigheten er så konstant som mulig, selv om trommeldiameteren endrer seg ved høytbyggende og vertikalt beslag.

HSI levert av Port-Service Øst

Vi i Port-Service Øst både leverer og monterer HSI løsninger til leddheiseporter. Alt av utstyret kan også ettermonteres om ønskelig. Vi stiller også alltid opp på kort varsel dersom det skulle oppstå et problem med noen av våre produkter.

Ønsker du mer informasjon? Kontakt oss i dag for en hyggelig prat!

Relaterte artikler

Ny garasjeport? Dette bør du tenke på

Enten du skal bygge ny garasje eller pusse opp din gamle, er det et par ting det er lurt å tenke på før innkjøp av ny garasjeport. I denne artikkelen minner vi deg på hvilke ting det er smart å ta i betraktning.

Hvordan frikoble garasjeporten

Ved strømbrudd eller motorfeil er frikobling viktig for å kunne åpne garasjeporten. Heldigvis er dette veldig lettvint med våre motorer fra Novoferm.

Denne nettsiden bruker cookies

Cookies hjelper oss med å forbere nettstedet vårt ved å samle inn og rapportere informasjon om bruken av den.