Strimmelporten – Et miljøvennlig, rimelig og fleksibelt valg


Passer til mange bruksområder

Strimmelgardinen består av gjennsomsiktige PVC strimler, som kan leveres i flere bredder og tykkelser. Dette fører til at den lettere kan holde romtemperaturen stabil og dermed redusere varme- eller kuldetap betraktelig.

strimmelport

En strimmelport kan brukes nesten hvor som helst og tilpasses de fleste portåpninger. Den er sikker, med et stort lysgjennomslipp, og skånsom mot personer, maskiner og gods ved plassering. Den er derfor velegnet for bruk på lager, produksjonshaller, verksteder, landbruk og mye mer, der lettvint tilgang mellom adskilte rom er nødvendig eller ønsket.

Les også: Hurtigporten sparer kostnadene og øker effektiviteten

Et rimeligere alternativ som sparer kostnadene

Strimmelporten kan også brukes i stedet for en hurtigport, for enda lettere tilgang mellom adskilte rom. Lik som hurtigporten, kan strimmelgardinen også bevare hygiene ved å skjerme mot støv og bakterier fra andre rom. I tillegg reduserer den drift- og strømkostnader betraktelig.

Ved eventuell skade eller slitasje på PVC-strimmelene, kan disse også skiftes ut individuelt, i stedet for å skifte hele porten.

Har du problemer med porten din? Vi utfører reparasjon og service på alle type porter

Strimmelgardin fra Port-Service Øst

Utført i kraftige, galvaniserte opphengsskinner og slitesterk PVC, er strimmelgardiner fra Port-Service et trygt valg som vil kreve lite vedlikehold. Vi leverer flere typer strimmelporter, tilpasset ulike behov. Stripsene kan blant annet leveres i 200, 300 og 400mm bredder, med ulike overlapp og tykkelse, alt etter miljø og bruk.

For fryserom leveres PVC strimlene i spesielt myk kvalitet for en problemfri passasje, og de kan også leveres i en spesiell utgave egnet for sveisekabin, slik at man skjermes mot skadelige stråler og sveisegnister. 

Vi leverer alle type porter til Vestfold, Telemark og Buskerud. Ta kontakt med oss i dag for et uforpliktende tilbud!

Relaterte artikler

Ny garasjeport? Dette bør du tenke på

Enten du skal bygge ny garasje eller pusse opp din gamle, er det et par ting det er lurt å tenke på før innkjøp av ny garasjeport. I denne artikkelen minner vi deg på hvilke ting det er smart å ta i betraktning.

Hvordan frikoble garasjeporten

Ved strømbrudd eller motorfeil er frikobling viktig for å kunne åpne garasjeporten. Heldigvis er dette veldig lettvint med våre motorer fra Novoferm.

Denne nettsiden bruker cookies

Cookies hjelper oss med å forbere nettstedet vårt ved å samle inn og rapportere informasjon om bruken av den.